Stiri si Noutati - informatii de ultima ora

Șoferi din Ploiești, cascadori fără voie. Șoferii plonjează cu mașinile pe o trecere de pietoni supraînălțată

O trecere de pietoni supraînălţată din Ploiești provoacă probleme șoferilor care merg prin zonă.

O înregistrare realizată pe Bulevardul Independenţei din oraș a devenit virală după ce tânărul care a postat-o pe Facebook a surprins imagini cu mai multe maşini care păreau că zboară la traversarea trecerii de pietoni, relatează stirileprotv.ro.

Tânărul care a postat imaginile pe Facebook a adăugat şi comentariul: „Aveţi grijă la rondul 2, altfel zburaţi ca în NFS, Ploieşti oraş European, deniveloi nesemnalizat”.

În momentul în care a fost filmată, trecerea era nesemnalizată.

La comentarii, cei care au trecut cu maşina în zonă atrag atenţia că şi-au distrus maşinile. „Mulţumiri anticipate Primăriei Ploieşti (am spart baia de ulei acum 10 minute acolo”, a scris un şofer.

Altul a adăugat: „Dar trebuie semnalizate! Cum să le laşi aşa? Îţi rupi maşina!”. Marţi dimineaţă, în zonă a fost montat un indicator prin care viteza este limitată la 30 de kilometri pe oră.

Primarul din Ploieşti, Adrian Dobre, a declarat pentru Mediafax că va verifica dacă indicatorul de limitare de viteză a fost pus la timp, iar în caz contrar, firma care a realizat lucrarea va fi amendată. „Trecerea de pietoni supraînălţată a fost realizată luni după-amiază. Dacă nu a fost pus indicator de limitare a vitezei, firma va fi amendată. Marcajul nu a putut fi încă realizat pentru că abia s-a turnat asfaltul. Procedura spune că trebuie să aştepţi o perioadă ca să poţi aplica vopseaua altfel se curăţă”, a declarat Dobre.

Aveti grija la rondul 2, altfel zburati ca in NFS, Ploiesti oras European, deniveloi nesemnalizat…

Publicată de Victor Dorobantu pe Luni, 7 Mai 2018