Stiri si Noutati - informatii de ultima ora

Ciorba de cocoş. Ingredientul secret care o face absolut delicioasă

Ciorba de cocoş este un preparat extrem de delicios, mai ales atunci când ştii secretele unei reţete fabuloase.

Ingrediente: 0,5 litri de borş, tacâmul unui cocoș, 150-200 ml suc de roșii, sare și piper, o țelină mică, un ardei gras, 2 morcovi mari, un păstârnac, o legătură de leuștean proaspăt, 2 cepe mari, un ou , făină pentru tăiței.

Mod de preparare
Spălați foarte bine carnea și curățați dacă are grăsime, apoi puneți într-o oală mai mare și turnați deasupra patru litri de apă. Fiți atenți să îndepărtați toată spuma care se va aduna în timpul fierberii.

Tăiați ceapa mărunt, apoi morcovii, ardeiul, păstârnacul și țelina, apoi adăugați la fiert. De asemenea, puneți la fiert și tacâmul de cocoș. După ce acesta este fiert, adăugați sucul de roșii și borșul. Pentru a obține tăiței, se bate oul cu puțină sare și se adăugă făină în porții mici.

Puneți aluatul pe masă, frământați foarte bine și întindeți în așa fel să arate ca o foaie subțire. Ulterior rulați și tăiați pe diagonală. Puneți tăieții la fiert în oală. După ce a fiert ciorba, adăugați leușteanul proaspăt, pentru o un gust absolut senzaţional.

Loading...

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close