Stiri si Noutati - informatii de ultima ora

4 SEMNE ZODIACALE PE CARE OAMENII LE DORESC MEREU

Femeile sunt niște creaturi minunate care trebuie iubite, prețuite și prețuite. Mulți farmec luptă pentru acest lucru și pentru a atinge dorit.

Cu toate acestea, există printre reprezentanții constelațiilor zodiacale, astfel încât oamenii doar își pierd capul. Și, în ciuda faptului că fiecare femeie este frumoasă și uimitoare în felul ei, aceste doamne sunt într-adevăr capabile să dea un cap de start oricui! 

Desigur, nu se poate argumenta că succesul la bărbați depinde de semnul zodiacului, dar încă mai există o anumită bază. 

Deci, din cele patru semne zodiacale de sex feminin, oamenii devin nebuni? 

SCORPION

23 octombrie – 21 noiembrie

Ar putea oferi clase de masterat de seducție care ar fi un succes imens. Această femeie este atât de captivantă și fermecătoare încât ea încurcă instantaneu un bărbat cu vrăjitoria ei. Privirile ei pasionale, plimbarea, vocea catifelată și manierele impecabile nu pot fi ignorate. Ea nu poate spune un cuvânt, dar în același timp vorbește cu toată dragostea ei.

Întâlnind un bărbat interesant, îi îndreaptă imediat atenția, iar alți reprezentanți ai sexului mai slab nu au nici o șansă să-și câștige inima. Rezistența nu are sens. El îi zice ca un magnet. Chiar și Leo formidabil merge să o întâlnească, cu demnitate demisia. Poate că nu este frumoasă pe copertă, dar ochii ei uriași au cu adevărat un efect hipnotic. Sub ochiul fascinant al ochilor arși, omul se preda complet la puterea seducătoarei fatale. 

Nu-i plac partenerii plictisitori. Dacă merge pe o călătorie, trebuie să rezervați un loc în clasa business – pentru o femeie mai mică, Scorpionul nu este de acord. Dacă credeți că este excesiv de risipitor, în nici un caz nu-l arătați, altfel vă va părăsi.

Aceasta este o persoană surprinzător de energică și întreprinzătoare. Ea știe să muncească din greu, dar nu vă deranjează și nu vă distrați deloc. Orice ocupație dă cu toată inima mea. Asemenea excese captivează, dar epuizante repede. Nu vă veți plictisi cu siguranță, dar veți dori o viață calmă și măsurată. 

Scorpionul femeie abordează în mod responsabil problema relațiilor de dragoste. La fel ca un om născut sub această constelație zodiacală, ea este incredibil de pasionată și impetuoasă. Ea iubește viața în toate manifestările ei, indiferent dacă există un partener în apropiere sau nu. De aceea, oamenii nu pot rezista ei – ei doresc ca ei să se supună lor. Dar chiar dacă planul de a îmblânzi starea de înverșunare este adevărat, ei încă nu vor reuși să descopere complet toate secretele ascunse în acea femeie uimitoare.

Ea va fi o amantă stăpânită, care se va ridica în fața altora, va lupta pentru voi cu toată puterea ei, ignorând opiniile altora. Nu renunțați și nu vă întoarceți înapoi, altfel ea va îndruma energia ei indisputabilă împotriva voastră. 

GEMENI 

21 mai – 20 iunie

Visezi să fii șeic într-un harem? Nu merită, dacă alături de dvs. Gemeni – poate înlocui o duzină de femei. Ei nu vor putea să concureze cu abilitățile ei. Ca un drăguț magic, ea va apărea de fiecare dată în fața voastră într-o nouă imagine, forțându-vă să o admirați, să simțiți emoție extraordinară și să cădeți înainte de vraja ei.

Fiind un companion plin de farmec și fermecător, poate capta atenția oricărui om. În plus, are un cadou rar – abilitatea de a asculta, de a empatiza, de a se îngropa în problemele altor persoane. Puteți să-i spuneți despre planurile, visele și temerile dvs. și vă va oferi cu siguranță sfaturi utile. Unii consideră că este greșit să încerce să rezolve problemele altor persoane cu propriile lor metode. Dar Gemeni nu este îngrijorat: le place să analizeze temeinic totul, să stabilească cauzele și efectele anumitor acțiuni și să ofere recomandări valoroase.

Are mulți prieteni, dar, în ciuda acestui fapt, ea este mai degrabă indiferentă față de o prietenie lungă și mai responsabilă. Cu toate acestea, ea încearcă sincer să-i placă prietenilor. Ea poate sustine, suna, face un compliment. Prietenii o găsesc o persoană fermecătoare și bună, dar nimeni nu va avea drepturi pentru ea. Femeia Gemeni caută toată lumea, dar ea însăși nu este întotdeauna atașată de oameni. Nu-i place când cineva îi cere prea multă atenție sau încearcă să-și schimbe problemele pe umeri. 

Are atât de multă energie încât este întotdeauna ocupată să caute noi căi pentru ea. Ea poate să-și părăsească locul în orice moment, fără să se gândească la situație și, de cele mai multe ori, face decizi esențiale. Ea se bazează mai mult pe reflexele ei decât pe argumentele bunului simț.

Nu poate face un lucru de mult, pentru că nu tolerează monotonia și este înclinată să schimbe atenția rapid. Proaspăt, noutate – ceea ce îi interesează mai mult. În cele din urmă, ea aruncă adesea cazul la jumătatea drumului. Chiar încearcă să o facă, dar nu reușește. De îndată ce se află în mijlocul drumului, nu mai este dornică să ia o cale necunoscută, care, după părerea ei, cuprinde multe aventuri fascinante.

Din cauza emoționalității ei puternice, ea poate pierde întreaga melodie, în timp ce alții reușesc să ia doar primele coarde. Cu mare dificultate, reușește să se subordoneze unui singur sentiment, precum și să-și limiteze libertatea la un partener sau la o sferă de activitate. Nu căutați să vă subordonați. Mai mult decât orice, ea prețuiește independența. Ea este sinceră fericită când ajunge în orașul ei iubit și este, de asemenea, sincer indignată, că se găsește într-un loc urât. Atitudinea ei față de oameni este identică. 

Compatibilitatea intelectuală cu un partener are o mare importanță pentru ea, are nevoie de egalitate în relații. Ar fi mai degrabă o femeie de afaceri decât o gospodină. Dar, în mod corect, trebuie remarcat că se va descurca excelent cu orice rol. Adevărat, dacă acționează împotriva voinței sale, va eșua rapid.

Gemenii de multe ori joacă jocuri violente cu bărbații. Totuși, partea jignită trage de obicei totul. 

Cei care pot găsi un limbaj comun cu ea vor fi complet mulțumiți. Nu este atât de ușor să găsești o femeie care poate deveni o adevărată decorare a vieții. E fermecătoare, îi place să-i tachineze pe un bărbat – în general, o femeie adevărată. 

LEU

23 iulie – 22 august

Această femeie este ca un articol costisitor într-o fereastră de tip boutique, uitându-se la care, trecătorii – cu gura deschisă cu încântare. Va decora orice eveniment social. Și trebuie să fie în spatele scenei de ceva timp, ea va străluci încă o stea strălucitoare, scăldată în aplauze de spectatori admirați. 

Oamenii se închină – ea o știe și îi place această atenție. Ea, apropo, se îndrăgostește destul de rar. Se poate spune chiar că, într-un anumit sens, ea își vinde plăcerea de a fi lângă ea, dar nu plătește bani, ci cu o mândrie mulțumită de gândul că este atât de apreciată.

Este important ca ea să nu joace un rol semnificativ în viața aleasă ei, ci să fie singur și unic. Cu toate acestea, ea este mai puțin strictă cu ea însăși și nu face astfel de cerințe. Ea apreciază independența și capacitatea de a fi mereu în căutarea unei alte victime. De regulă, ea nu face prea multe eforturi în acest sens – omul însuși se duce fericit în rețeaua ei. Lionele sunt vânătorii numărul unu printre reprezentanții constelațiilor zodiacale. 

Îi iubește pe oameni, dar cu siguranță se iubește mai mult. Îi place să fie stăpâna situației, să asculte laudele laudative la adresa ei. Ea este ambițioasă, dar nu lipsită de bunătate. El este capabil să empatizeze, dar, în același timp, el percepe problemele celorlalți numai prin prisma propriei percepții a lumii.

Ea este imprevizibilă, tentantă, nu diferă în răbdare. Sentimentele ei, de regulă, sunt superficiale. Deseori se îndrăgostește, dar nu știe cum să iubească. Femeia Leo nu se va supune niciodată unui bărbat. Ea va fi fericită să intre într-o relație, dar nu va da nimic în schimb. 

Dacă relația intimă devine prea convenabilă, leoaica va bea cu gust leneș și va lua tot ce se întâmplă în pat pentru a fi de acord. Ca urmare, flacăra pe care o aprinde în partener va ieși. Și dacă nu mai este adorată, propria ei dorință sexuală va dispărea treptat. 

Pentru a rămâne în formă bună, are nevoie de schimbare. Dar schimbarea devine o sarcină copleșitoare din cauza lipsei de natură a Lionului și, ca rezultat, ea se găsește adesea într-un impas.

Ea rămâne credincioasă celor care au sentimente delicioase pentru ea, dar dacă dragostea ei pentru ea dispare, ea își lasă partenerul. Adesea devine parte a unui triunghi de dragoste în care împinge doi bărbați împreună cu frunțile. Doar în centrul atenției îi aduce fericirea adevărată. Dacă alții refuză să se joace după regulile ei, ea se va blama pe ea însăși. Ii place sa joace spectacole cu trasatura tragica a mainilor si o mare de lacrimi. Astfel de spectacole teatrale nu sunt deloc o manifestare a emoțiilor ei reale, ci un joc pentru public. Sincer, această femeie însăși iubește să creeze probleme pentru ea însăși. 

Fiind perfecționist, deseori se confruntă cu dezamăgire. Uneori face alegerea greșită în dragoste sau respinge călcarea unei persoane demne din cauza exigențelor ei exagerate.

Are o abilitate uimitoare de a provoca eșecuri în viața ei. Tratează aspectul financiar al vieții destul de ușor. Nu-i place să câștige bani, dar îi place să-și petreacă, mai mult pe iubita ei. Ii place o existenta luxoasa, asa ca alege un barbat bogat ca partener. 

Întotdeauna îi îngăduie capriciile. Îi place să viziteze saloane de înfrumusețare scumpe, să cumpere haine strălucitoare, să poarte haine de blană și bijuterii. Unul dintre hobby-urile ei principale este decorarea casei. Oferă cadouri scumpe, organizează evenimente sociale. Fiind o hostess mare, știe cum să primească oaspeții (deși acest lucru nu se aplică oaspeților neinvitați), înconjurându-i cu afecțiune și îngrijire.

Femeile se simt cu totul gelos pe ea. Ei bine, cum altfel, pentru că cele mai bune cazuri ale sexului mai puternic se învârt în jurul ei. Îi place societatea bărbaților, admirând privirile. Pentru a-și susține mândria, este gata să flirteze cu toată lumea. 

Partenerul de leoaică, totuși, trebuie să demonstreze în orice mod cea mai profundă afecțiune pentru ea. Adevărat, spui? Fără îndoială. Dar dacă doriți să obțineți locația acestei doamne, trebuie să jucați după regulile ei. 

CAPRICORN 

20 ianuarie – 18 februarie

Aceastei femeie nu-i place să fie percepută ca un obiect de pasiune. Are un bar înalt și cere respect față de un bărbat de la un bărbat. 

Nu poate sta când se grăbește. Așteptați să faceți sex la prima întâlnire? Nu în acest caz. Va trebui să dovedești sinceritatea sentimentelor tale, înainte ca această femeie să stea în pat cu tine. Ea este intelectuală, dar în același timp incredibil de senzuală. 

Ea este sociabila, iubeste petreceri si intalneste prieteni. Deschis, absolut nu poate înșela. Dacă îi iubește cu adevărat pe cineva, ea își deschide sufletul pentru acea persoană și adesea destul de necorespunzătoare. 

Această femeie are un rol activ în viața altor oameni. Îi place să dea recomandări “neprețuite”. Poate lucra în poziții pur bărbătești, adesea ocupă o poziție înaltă.

Ea iubește să stabilească obiective și să le atingă. Este încrezătoare în puterea ei, știe că poate face totul. 

Ea poate empatiza, dar nu are nevoie de la fel de la alții. Ea este atât de scufundată în munca care uneori uită de oameni pentru care ea încearcă. Varsatorul femeie isi apara intotdeauna credintele. Dacă planul ei nu reușește, nu va fi descurajată, dar va face o altă încercare. Eșecul îl motivează mai mult decât succesul.

În ciuda farmecului și ingeniozității, poate fi surprinzător de încăpățânată. De exemplu, ea este interesată de științele oculte și nu veți reuși să o descurajați. Ea este un eseu prin natura – iubește frumusețea în toate manifestările ei. Doriți să-i cuceriți locația? De cele mai multe ori spuneți o figură superbă pe care o are. Îi place să fie apreciată. Ea este extraordinar de curată. După sexul dur, când ești prea leneș să-ți muți piciorul, ea va sari și va începe să corecteze foaia. Uneori este iritabilă, îi place să bâzâie.

Există și alte dezavantaje – extravaganță și iubire pentru câteva conforturi extravagante personale. Desigur, ea nu consideră că este minus. Varsatorul femeie nu intelege pe oameni care se gandesc doar la bani, ea ii considera minciuna si ingusta. Ea apreciază numai ceea ce se poate cumpăra cu bani. Și această femeie va face orice pentru a obține ceea ce dorește.Loading...
traduceri autorizate Iasi
premium wordpress themes

beton amprentat
inchirieri atv Bran
beton imprime montpellier
mobilier scolar
tractari auto nadlac

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close